Reklam

IPTV Nedir? Ücretsiz IPTV Nasıl Izlenir?

IPTV Nedir?

Şimdi burada uzun uzun tanım yapıp kafanızı şişirmeye gerek yok. IPTV'yi kısaca antensiz televizyon veya internet televizyonu olarak tanımlayabiliriz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi IPTV için ilk etapta sadece internet gereklidir ama sadece internetinizin olmasının sunduğu imkanlar basittir ve bunlar da size yetmeyebilir. Bu durumda özel IPTV Receiverları (uydu alıcıları) ve ücretli IPTV servis paketleri devreye giriyor. Cebinize ve keyfinize göre seçim yapmakta size kalıyor. IPTV sayesinde ücretli veya ücretsiz +18 erotik kanalları, ücretsiz maç, ücretsiz Lig TV izleyebilirsiniz.

Peki Ücretsiz IPTV Nasıl Izlenir?

Ücretsiz IPTV izlemek için yapmanız gerekenler basittir ama çalışan link bulmak ve takip etmek sizi uğraştıracaktır. Akıllı telefonunuza, bilgisayarınıza veya Smart TV'nize bir IPTV uygulaması indirmek ve onu yüklemek ile başlayalım.
İkinci ve son adım olarak server linkleri bulmanız gerekmekte ücretlide satın alabilirsiniz. (Sitemizde biz de paylaşacağız.)
IPTV için bilgisayarınızda VLC Player'ı kullanmanızı öneririz diğer platformlar için ise seçim size kalmış. İyi seyirler.

VLC Player indir: https://www.videolan.org/vlc/index.tr.html (Resmi Sitesidir)

4 yorum:

  1. Bilgileriniz için çok teşekkürler.



    Sitemize bekleriz www.bim-aktuel.site

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Murat Bey, sanırım batmışsınız. Geçmiş olsun websitenize ulaşamıyorum maalesef.

      Sil
  2. beva izlenmiyor malrsef atmayin yayin almaniz lazim sifre kiriliyor ancak oyle izleye biliyorsunuz ve mac yayini yapan sifreli kanallar hep donuyor yada acilmiyor normal uydu kanalari icin iyi canaksiz oldugubicin avrupada col yerde canak altakimiyorsunuz ozeliler cok katli binlarda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maç günü ben size tamamen ücretsiz maç linki vereceğim.

      Sil

-